BAKKER BART ZUTPHEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 143 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Zutphen. Meer weten? Ontdek meer

16 nov 2022 om 7:37 waarom krijg ik altijd bruin brood terwijl ik wit bestel vind niet leuk meer
5 nov 2022 om 9:28 1 broodje, 1 smoothie en 1 muffin, duurde ruim 75 minuten om bezorgd te worden. Ik bestelde om 11:45 en de bezorger kwam iets na 13:00u. Dat vind ik echt te lang.
1 nov 2022 om 14:30 veels te lang moeten wachten terwijl zo snel mogelijk was gezegd
24 okt 2022 om 13:30 Tosti was niet lekker klef en de kaas was niet gesmolten. Prijs €5,95, was het niet waard. Broodje zalm was lekker.
13 okt 2022 om 16:17 Karig belegde broodjes. 1 broodje extra vleeswaren betaald was niet terug te vinden in vergelijking met het andere broodje. Paar verdwaalde blaadjes sla. Volgende keer toch maar weer bij de concurent bestellen.
12 okt 2022 om 16:07 De broodjes waren heerlijk en goed belegd. En ze waren ook best snel met leveren.
15 sep 2022 om 14:09 De donuts en muffins waren helaas heel erg droog.
5 sep 2022 om 13:06 Bezorgtijd zegt genoeg
25 aug 2022 om 22:46 De broodjes waren erg lekker en lekker warm. En optijd geleverd op de aangegeven tijd.
17 aug 2022 om 23:26 Het was allemaal erg lekker. Het was ook nog goed warm aangekomen. Maar er zat wel wat weinig kip tussen het broodje. Dat was wel erg jammer want je betaald er wel voor.
15 aug 2022 om 16:31 Wat een waardeloze bende…
2 aug 2022 om 15:59 Mijn gekozen broodje was er niet meer, ben netjes opgebeld en kon kiezen voor wat anders. Een kwartier later had ik mijn bestelling al! Ik heb genoten, het was heerlijk.