BAKKER BART ZUTPHEN

BAKKER BART ZUTPHEN De lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 130 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Zutphen. Meer weten? Ontdek meer

2 aug 2022 om 15:59 Mijn gekozen broodje was er niet meer, ben netjes opgebeld en kon kiezen voor wat anders. Een kwartier later had ik mijn bestelling al! Ik heb genoten, het was heerlijk.
4 jul 2022 om 14:20 Duurde erg lang. Broodjes gewoon goed.
20 jun 2022 om 23:03 De broodjes waren heerlijk. Ze zien er altijd smakelijk uit. En als je een warm broodje besteld komt ook lekker warm aan. En op de gewenste tijd word het bezorgd.
13 jun 2022 om 15:25 Snel bezorgd. Alleen andere donut er in gedaan, en de carpaccio was helemaal bruin
10 jun 2022 om 13:25 Broodjes vers en goed belegd.
7 jun 2022 om 15:10 'Heerlijke broodjes! Ook de salade was lekker, maar wel teveel sla in verhouding met de andere ingrediƫnten, kan gebeuren.
21 mei 2022 om 15:13 Voor dat geld beter naar de chinees..
19 mei 2022 om 19:14 De broodjes waren weer erg lekker. En op de aangeven tijd ook netjes bezorgd.
28 apr 2022 om 20:26 De broodjes waren erg lekker en goed belegd. En de panini was ook goed warm aangekomen. En eerder bezord dan de afgesproken tijd was aangegeven.
28 apr 2022 om 14:36 Het eten is altijd prima maar, de bezorgtijd. Ik houd al rekening met een uur bezorgtijd en dan duurt het gewoon meer dan anderhalf uur. Dat vind ik echt niet kunnen.
9 mrt 2022 om 19:41 De broodjes waren erg lekker en goed belegd. En de panini was ook nog lekker warm. En ze brachten het eten nog wat eerder dan ze zeiden.